Om S Tech

Teknisk kompetens sedan 1999

Högkvalitativa tjänster inom ett brett teknikområde

Baserade i Stenungsund, med en marknad över hela landet.

Vi levererar tjänster inom processinstrumentering och el, vi erbjuder kompetent personal som stöd för driftorganisationer och vi bedriver konsultverksamhet inom HMS.

S Tech är ett företag under ständig utveckling. Vår vision är att stimulera våra medarbetares utveckling och överträffa våra kunders förväntningar.

Historia

Vi på S Tech har sedan 1999 levererat tjänster inom el, industriautomation, ventilservice, processinstrumentering, projektledning och konstruktion.

Med lång och bred erfarenhet från processindustrin startade Anders Janson företaget under hösten 1999. Inledningsvis med bara några få anställda med fokus på de jobb som ramlade in tog vi uppdrag inom kabel-TV i samband med den stora utbyggnaden som skedde av COM HEM i Göteborg. Kort därefter började vi utföra uppdrag mot processindustrin med både underhåll och montage som inriktning. Företagets inriktning har alltid varit bred och personalen mångsidig och arbetsvillig vilket har varit en framgångsfaktor och en viktig del för att klara sig genom de utmaningar som konjunktursvängningar innebär.

S Tech är grundat 1999 av Anders Janson som idag är pensionerad. Martin Janson är VD och den operativa ledningsgruppen består av

Therese Olausson, Ekonomichef.
Martin Bryngelsson, Chef SFID.
Andreas Lipschütz, Chef montage och installation.
Jesper Jansson, Chef teknikgruppen.

 

Våra kontaktuppgifter finner du på Kontakt

Vår mångsidiga och engagerade personal är vår absolut viktigaste tillgång.